این دانشنامه که تولید آن بیش از هفت ماه به طول انجامیده است دارای 64 نمایه در قالب 28نمایه اصلی و 36 نمایه فرعی است.
در آستانه نیمه شعبان فرخنده زادروز منجی عالم بشریت، دانشنامه امام مهدی (عج) با یکهزار و 130 مقاله، گزیده کتاب، چکیده پایان نامه، پرسش و پاسخ به همت محققان مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی بر روی شبکه جهانی اینترنت قرار گرفت.
به گزارش نورسافت، مدیر پروژه گفت: این دانشنامه با هدف جمع آوری مطالب مختلف در خصوص ابعاد شخصیت وجودی امام عصر(عج) و شناساندن بهتر این امام همام به کلیه عاشقان و شیفتگان آن حضرت در اقصی نقاط دنیا تهیه شده است.
"سید علی طباطبایی" دانشنامه امام مهدی(عج) را دارای 64 نمایه در قالب 28نمایه اصلی و 36 نمایه فرعی دانست و اظهار داشت: " موعود و منجی گرایی در ادیان و مکاتب ابراهیمی و غیرابراهیمی"، "دکترین مهدویت ومبانی کلامی آن"، " زندگی نامه امام(ع)"، " شباهت های امام(ع) با انبیاء و چهارده معصوم(ع)" و " عصر غیبت صغری و غیبت کبرای امام(ع)" از نمایه های اصلی این دانشنامه است.
وی ادامه داد: " حاکمیت دینی و ولایت فقیه در زمان غیبت"، " آسیب شناسی مهدویت"، " صفات و ویِژگی های یاران منتظِر و آداب انتظار"، " علائم ظهور"، " مهدویت و جهان غرب"، " وضعیت جهان در زمان ظهور و پس از آن"، " آخرالزمان "، " شبهه شناسی مهدویت"، " رجعت در قرآن" از دیگر نمایه های اصلی این دانشنامه امام مهدی(عج) به شمار می رود.
طباطبایی " علل وعوامل غیبت امام(ع)" و " تشرفات و ملاقات بزرگان و عنایات امام(ع) به دیگران" را از جمله نمایه های فرعی این دانشنامه ذکر کرد و گفت: " بهره مندی از امام(ع)"، " مکان و زمان ظهور و قیام امام(ع)"، " ایرانیان و نقش آنان در قیام و عصر ظهور"، " نقش جوانان و بانوان در زمان ظهور"، " اهل کتاب در دولت امام(ع)" و همچنین " سیره حکومتی و ویژگی های حکومت امام زمان(عج)" را از جمله دیگر نمایه های فرعی این دانشنامه توصیف کرد.
وی تولید این دانشنامه را مرهون بیش از هفت ماه تلاش محققان مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی دانست و گفت: علاقمندان می توانند برای بهره گیری از مطالب این دانشنامه به آدرس www.hawzah.net بخش دانشنامه – پیامبر و اهل بیت (ع) مراجعه نمایند. منبع خبر: پایگاه نورسافت |